NYHEDER

Læs seneste nyt fra FGU Midt-Vest og se billeder fra nylige events
Ordblindhed i fokus

Ordblindhed i fokus

”Det har været en fed dag. Nu ved jeg nemlig hvordan andre med ordblindhed har det, og nu ved jeg, at jeg ikke er alene.” Sådan sagde en FGU-elev efter en super dag med foredrag og workshop om ordblindhed.

read more
Modstrøm stemmer 2021

Modstrøm stemmer 2021

Vi havde besøg af en masse skønne elevrådsrepræsentanter fra FGU-institutioner i Midtjylland til eventet ‘Modstrøm stemmer 2021’,

read more
Brev til jer

Brev til jer

Brev til jer fra vores Børne – og undervisningsminister Pernille Rosenkrantz-Theil.

read more

Følg #FGUMV på Instagram

🐟🗳Modstrøm stemmer 2021 tjekker ud🗳🐟

Stemmerne er talt op, og næsten alle kommuner har fundet deres borgmester for de næste fire år. Det betyder også, at Modstrøm stemmer projektet er nået til vejs ende.
Tak til alle for nogle sindssygt fede uger, hvor vi blandt andet har fået snakket med et hav af lokalpolitikere og fortalt dem, hvordan livet og hverdagen ser ud for os unge på FGU.

Mange skoler og elever har ydet en kæmpe indsats rundt omkring i landet, og sammen har vi motiveret hinanden til at bruge vores stemme og indflydelse.
Det har været så fedt at se og være med til nogle af alle de hyggelige og festlige valgaktiviteter, der har været rundt omkring.

Heriblandt har forskellige FGU-elever blandt andet:
✖️Arrangeret vælgermøder
✖️Lavet valgflæsk
✖️Bagt valgkager i alverdens afskygninger
✖️Arrangeret fælles afgang til valgsteder
✖️Spillet musik og holdt taler
Alt sammen for at invitere flere til at engagere sig i valget, og det er mega sejt gået!

Vi håber, at I der kunne, fik sat jeres krydser og brugt jeres indflydelse til at gøre jeres hverdag i kommuner og regioner endnu bedre.

Stor tak til tuborgfondet for at støtte projektet og unges stemmer i lokalpolitik.

#dkpol #kv21 #enbidafdemokratietpåfgu #modstrømstemmer
...

14 2

🎊!BOOOM!🎊
I går fik vi at vide, at vi nu må samles 50 mennesker ad gangen, og det vil vi gerne fejre sammen med jer!
Derfor udlodder vi - som et led i kampagnen “Ingen unge skal føle sig alene på FGU” - lige nu et gavekort til en sommerfest for en klasse eller værksted, der går på FGU til en værdi af 5000 kr! Skal I være med i konkurrencen? 🥳
...

23 0

En typisk dag i Rytterstuen på afdelingen i Herning. En der læser, en laver frivillig ekstra matematik, en der ligger på gulvet og ser noget på sin pc, en der lige er landet og skal finde ud af, hvad det her er og derfor sidder og tegner. To kan man slet ikke kan se. Den ene sidder i sofaen lige uden for Rytterstuen, for her er ro, men stadig tæt nok på de andre. Her laver hun matematik. Den sidste sidder i et lokale nede af gangen, hvor han sidder selv og arbejder med dansk, fordi det at være sammen med andre mennesker bare er svært lige nu.

Og stille imellem dem tøffer Rytterstuehunden Vidar 🐶

#Rytterstuen #fgu #fgumidtvest #Vida
...

6 0

FGU Midt-Vest
Danmarks bedste FGU
...

6 0