FGU Midt-Vest afdeling Herning

Kære elever på FGU Midt-Vest, Herning

Vi mødes alle sammen igen på skolen i morgen tirsdag den 18. august, kl. 08.25 til 1. lektion.

Vær opmærksom på, at der ikke er morgenmad i morgen. Vi har derfor rykket starttidspunktet til kl. 08.25.

Vi får frokost i Take Away form – ligesom vi plejer!

 

Vi glæder os meget til at se jer igen!

 

Med venlig hilsen

Anette

Skoleleder

Til elever og forældre på FGU Midt-Vest afdeling Herning

En af vores elever på linjen Byg og Bolig, er desværre testet positiv med COVID-19. Eleven var i skole onsdag den 5. august og har været sygemeldt herefter.

For elever på FGU Midt-Vest, Herning betyder det følgende

Har du været i tæt kontakt med den pågældende elev, skal du holde dig hjemme, indtil du er blevet testet negativ (ikke har COVID-19). Det gælder elever på linjen Byg og Bolig, plus enkelte andre der har været i tæt kontakt med den pågældende elev. Navnene på de elever og lærere, som har været i tæt kontakt med den pågældende, er videregivet til Styrelsen for patientsikkerhed. Du vil blive kontaktet direkte pr. telefon eller mail med besked om, hvordan du skal forholde dig med hensyn til testning – hvor og hvordan.

Ud fra et forsigtighedsprincip har vi på FGU Midt-Vest i Herning, desuden valgt at sende alle vores elever og lærere hjem til fjernundervisning i en uge. Også de elever som ikke har været i tæt kontakt med den pågældende elev. Dette som en ekstra sikkerhed, så vi passer på hinanden.

I den periode hvor du er hjemsendt, vil skolen desuden blive gjort ekstra meget rent, og gjort klar til start igen.

Læs mere om ”Nær kontakt til Coronasmittet” på https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Smitteopsporing/Pjece_Til-dig-der-er-en-naer-kontakt-til-en-person-smittet-med-ny-coronavirus.ashx?la=da&hash=F74B217E6DC436CD41A307C3374E93ADBE980452

Information til forældre i tilfælde af COVID 19 https://www.sst.dk/-/media/Udgivelser/2020/Corona/Tilfælde-af-covid-19-i-skole,-dagtilbud-mm/Info_foraeldre_dagtilbud_skoler_mm_A4.ashx?la=da&hash=394193D07134C748916F362EABA2F9DF1FF1D337

Hvis du bliver syg

Får du symptomer på COVID-19, skal du straks kontakte din læge med henblik på at blive testet. Er din test positiv (smittet med COVID-19), skal du kontakte din kontaktlærer på skolen med det samme. Du må ikke møde på skolen, hvis du er COVID-19 smittet, eller har mistanke om Corona smitte.

Link til bestilling af tid til testning https://www.rm.dk/om-os/aktuelt/corona/test-for-smitte-med-coronavirus/testcenter-danmark—teststeder-i-region-midtjylland/

Hold dig orienteret på hjemmesiden

Husk at holde dig orienteret her på hjemmesiden, hvor informationer, startdato mv løbende lægges ud.

Hvornår skal jeg møde igen?

Vi er i situationen glade for, at vi her efter sommerferien, valgte at fortsætte med de Corona forebyggende retningslinjer, som vi tidligere indførte. Det betyder, at alle har været opdelt i sektioner med separate indgange, toiletter, pauseområder mv.  Vi håber således, at vi kan få inddæmmet smitten hurtigst muligt. Foreløbig er hjemsendelsen derfor sat til at vare til 1 uge. For dig betyder det, at du skal møde igen tirsdag morgen den 18. august, med mindre andet fremgår af hjemmesiden.

Fjernundervisning

Fra onsdag den 11. august gennemføres undervisningen som fjernundervisning.

Hvis du har brug for at låne en PC, kan du kontakte din kontaktlærer.

På PGU følger du dit normale skema, det vil sige, at du har dansk som fjernundervisning, når du plejer at have dansk og så videre.

På AGU har du fjernundervisning i et fag hver enkelt ugedag. Din kontaktlærer vil informere dig om dit skema under hjemsendelsen.

Husk, at du skal være aktiv for at få skoleydelse, også selvom der er tale om fjernundervisning.

Spørgsmål

For yderligere oplysninger kontakt gerne din kontaktlærer, eller skoleleder Anette Hammer på telefon 53 72 92 01.

Pas godt på hinanden – hilsen

FGU Midt-Vest

11.08.2020

God sommerferie – Vi ses igen den 5. august 2020

Kære elever

De sidste 4 måneder har været ret specielle på grund af COVID19. Først med hjemsendelsen og dernæst med opdelt skolegang og alle de nye forholdsregler. I fortjener alle en stor ros, for at have taget ansvar hver især, og fået vores nye hverdag på skolen til at fungere godt.

Forude venter nu en dejlig og velfortjent sommerferie! Helt frem til onsdag den 5. august, hvor du skal møde på skolen igen kl. 08.00 på dit hold.

Sommerbrev til elever_Herning

 

MØDETIDER FOR ELEVER

PAUSETIDER

FERIE OG FRI FOR ELEVER